Zůstaňte aktivní i s únikem moči.

Existuje spousta možností, jak mít vše pod kontrolou a i nadále žít život, který chcete, bez ohledu na to, jaký typ úniku moči vás trápí.

Zůstaňte aktivní i s únikem moči.

Nevzdávejte se aktivního stylu života

Máte obavy z večera stráveného venku s přáteli, ze čtyřhodinového jednání nebo návštěvy basketbalového zápasu se svými dětmi? Nemusíte omezovat své každodenní aktivity jen proto, že máte inkontinenci.

Zde je pár rychlých tipů, které vám mohou pomoci mít vše i nadále pod kontrolou:

  • Než se do něčeho pustíte, dojděte si na toaletu – vyprázdnění močového měchýře před jakoukoli plánovanou činností vám pomůže se uklidnit.
  • Vědění je mocné – když budete předem vědět, kde jsou toalety, můžete si své aktivity lépe naplánovat a nemusíte se stresovat hledáním toalety, až ji budete potřebovat. Pokud jdete na sportovní zápas, zkuste si například zajistit vstupenky v sekci blízko toalet.
  • Udržujte dostatečnou hydrataci – nepřestávejte pít jen proto, že chcete mít jistotu, že vás během vašich aktivit nepřekvapí únik moči. Omezení příjmu tekutin jen způsobí dehydrataci, která situaci ještě zhorší. Jinými slovy, dodržujte pitný režim.
  • Vyvarujte se nápojům, které dráždí močový měchýř – omezení konzumace nápojů, jako je čaj, káva a alkohol, vám prospěje. O těchto nápojích se obecně ví, že nutí tělo produkovat více moči.
  • Svírejte svaly – je prokázáno, že cvičení svalů pánevního dna pomáhá omezovat únik moči, proto nezapomeňte svaly pravidelně procvičovat. Zejména když to můžete jednoduše dělat jak doma, tak v práci.
  • Ochrana při úniku moči – existují výrobky, které řeší problémy spojené s únikem moči. TENA Men jsou speciálně navrženy pro maximální diskrétnost, pohodlí a jistotu při nošení tak, aby vyhovovaly vašemu životnímu stylu. Nabízejí několik úrovní absorpce, od pomůcek pro velmi malý únik moči až po vysoce absorpční spodní prádlo. Můžete si být jistý, že pro sebe najdete vhodný výrobek.
  • Tyto jednoduché tipy mohou výrazně zlepšit kvalitu vašeho života a pomoci vám, abyste se i nadále mohl s jistotou věnovat každodenním aktivitám.

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.
Object reference not set to an instance of an object.